Professionals

in food

Zoekt u een projectmanager? Wij zorgen snel voor de juiste professional met de juiste technische achtergrond. Een stevige projectmanager die past bij de cultuur van uw bedrijf.

Gastbloggers gezocht!

Marc Goselink

|

13 December 2016

0 Reactie(s)

Gastbloggers gezocht voor DAPP Projectmanagement in Food! Neem contact met ons op. Wil jij graag bijdragen aan de content voor de nieuwsbrief van DAPP en meedoen als gastblogger? Dat kan! Wij zijn altijd opzoek naar enthousiast

Lees meer >>

Convenience, een bedreiging of zegen voor de supermarkten?

Marc Goselink

|

19 January 2017

0 Reactie(s)

Supermarkten in Nederland zouden moeten stoppen met het groter maken van hun winkel, want de kans is groot dat het marktaandeel van de traditionele supermarkt de komende jaren gaat dalen. Wat is er aan de hand? Recent was er op he

Lees meer >>

Agile - De 6 transitiestappen

Dennis Beijaard

|

20 June 2017

0 Reactie(s)

Wat helpt de transitie naar agile projectmanagement? Volgens een enquête in april 2017 van PMI zijn er 6 stappen naar een goede transitie naar agile projectmanagement. 1. Slimme strategie Agile is geen kwestie van knippen en

Lees meer >>

Voedselveiligheid binnen MKB

Marc Goselink

|

20 June 2017

0 Reactie(s)

Introductie Ondanks alle nadruk die wij in de sector leggen op het zo veilig mogelijk produceren van voedsel gaat het toch nog regelmatig fout. Zomaar een greep uit het nieuws dat EVMI via zijn mei-nieuwsbrief bracht. “E.coli-b

Lees meer >>

De Vrienden van DAPP bijeenkomst 2017

Marc Goselink

|

26 September 2017

0 Reactie(s)

Hoe kom je uit dat lastige Innovatiedoolhof? Op donderavond 14 september organiseerde DAPP voor haar projectprofessionals de “Vrienden van DAPP” bijeenkomst. Diverse projectprofessionals die DAPP na aan het hart liggen, waren h

Lees meer >>

Wanneer is uw project echt geslaagd?

Arthur Roosen

|

21 November 2017

0 Reactie(s)

De economie trekt aan. We lezen bijna dagelijks in de krant dat de consument weer vertrouwen heeft en gemakkelijker zijn geld durft te besteden. Waarschijnlijk prijst u als producent in de food uzelf gelukkig omdat uw productportf

Lees meer >>

Wat ligt er op ons bord?

Marc Goselink

|

21 November 2017

0 Reactie(s)

Introductie In januari van dit jaar heeft het RIVM een lijvig rapport gepubliceerd met als titel “Wat ligt er op ons bord?”. Ondertitel “Veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland”. De auteurs van het rapport schrijven in de

Lees meer >>

Wist u datjes voor....Veiligheid en Hygiëne

Marc Goselink

|

21 November 2017

0 Reactie(s)

Hygiëne is een must en een noodzakelijke, serieuze aangelegenheid voor ons mensen: wist u dat er in Nederland jaarlijks zo’n 500.000 tot 2 miljoen gevallen van voedselvergiftiging voorkomen? Vaak is dat het gevolg van slech

Lees meer >>

Opschorting van de Wet DBA tot 1 januari 2020

Marc Goselink

|

20 February 2018

0 Reactie(s)

Opschorting van de WET DBA tot 1 januari 2020. Kabinet komt voor de zomer van 2018 met een aanpak op hoofdlijnen. In onze nieuwsbrieven hebben wij diverse malen de ontwikkelingen rondom de Wet DBA (De Wet Dereguler

Lees meer >>

Wist u datjes over......ons voedsel

Marc Goselink

|

20 February 2018

0 Reactie(s)

Wist u dat….. • Goede voeding meer voor je gezondheid kan doen dan stoppen met roken; • De omzet van biologische producten in Nederlandse supermarkten gaat komend jaar voor het eerst door de grens van €1 miljard

Lees meer >>

Persbericht

Dennis Beijaard

|

01 March 2018

0 Reactie(s)

DAPP – Projectmanagement in Food verstevigt positie in de Nederlandse foodindustrie met de overname van Yourtech B.V. – Specialist in productietechniek en onderhoud Met de overname van Yourtech B.V. breidt DAPP Projectmanage

Lees meer >>

Technische Foodpositie versterkt door samengaan van DAPP en YOURTECH

Dennis Beijaard

|

20 March 2018

0 Reactie(s)

Een woord van dank Waarschijnlijk heb je er inmiddels kennis van genomen maar als dat niet het geval is, DAPP heeft dé Nederlandse specialist op het gebied van productietechniek en onderhoud Yourtech B.V. overgenomen. Met de ov

Lees meer >>

DAPP Projectmanagement in Food is trotse sponsor van het 2018-Roparunteam 154

Marc Goselink

|

05 April 2018

0 Reactie(s)

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Dat is al jaren hét motto van de Stichting Roparun. De Roparun (Rotterdam-Parijs Run) is een jaarlijkse estafetteloop gedurende

Lees meer >>

PRIVACY VERKLARING vanuit DAPP

Dennis Beijaard

|

30 April 2018

0 Reactie(s)

VERZAMELEN EN GEBRUIKEN VAN PERSOONSGEGEVENS VAN KLANTEN, LEVERANCIERS EN ANDERE OPDRACHTNEMERS Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelij

Lees meer >>

Nieuwe collega versterkt ons team!

Marc Goselink

|

22 May 2018

0 Reactie(s)

Nieuwe collega komt ons team versterken! Per 1 mei  is na een gedegen selectietraject Mariëlle Crommentuyn als Recruiter Interim Professionals bij DAPP in dienst getreden.   Intensief persoonlijk contact is Mariëll

Lees meer >>

Taakvolwassenheid als opstap naar zelfsturing

Marc Goselink

|

28 August 2018

0 Reactie(s)

Introductie Onze industrie kenmerkt zich door het continu gefocust zijn op het verhogen van de efficiency in de productieomgeving. Dat bereiken we door kritisch te kijken naar veel aspecten van de voortbrenging. De technische s

Lees meer >>

DAPP introduceert beschikbaarheidsservice

Marc Goselink

|

28 August 2018

0 Reactie(s)

Met ingang van begin juni is DAPP gestart met een nieuwe vorm van dienstverlening, de DAPP beschikbaarheidsservice. Nogal wat keren maken wij mee dat een professional uit ons uitgebreide netwerk zich meldt met de mededeling dat

Lees meer >>

Beschikbaar: Integraal Technisch Projectmanager a.i.

Marc Goselink

|

13 September 2018

0 Reactie(s)

Graag vragen wij je aandacht voor één van onze beschikbare interim Food Professionals. Deze keer brengen wij graag Berrij onder de aandacht. Indien je momenteel bezig bent met ver- en/of nieuwbouw kan Berrij gezien zijn brede kenn

Lees meer >>

Broodfonds, een alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Marc Goselink

|

22 October 2018

0 Reactie(s)

Tweederde van de zelfstandige ondernemers in Nederland heeft niets geregeld ten aanzien van eventuele arbeidsongeschiktheid. Een belangrijke reden daarvoor is dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) erg duur uitpakt en voo

Lees meer >>

Blockchain en de voedselindustrie

Marc Goselink

|

22 October 2018

0 Reactie(s)

Je kunt deze dagen haast niet ontkomen aan de aandacht voor het fenomeen van blockchain. Op heel veel gebieden wordt nagedacht hoe het principe van blockchain kan worden toegepast. Zo ook in de voedingsmiddelenindustrie. Bijgaand

Lees meer >>

Wist u dat….. 8 feiten over voedselverspilling

Marc Goselink

|

22 October 2018

0 Reactie(s)

Elk jaar is 16 oktober Wereldvoedseldag. Door de Verenigde Naties op 16 oktober 1979 in leven geroepen. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor de wereldwijde voedselproblemen en –verspilling en wat wij eraan kunnen doen

Lees meer >>

Gezocht: een Hoofd Technische Dienst met passie voor Retail

Marc Goselink

|

07 November 2018

0 Reactie(s)

Voor een van onze relaties zoekt DAPP per direct een Hoofd Technische Dienst Wat ga je doen?  Wij zijn op zoek naar een Hoofd Technische Dienst met passie voor retail. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor

Lees meer >>

Parijs en de Sustainable Development Goals, een momentopname

Marc Goselink

|

26 November 2018

0 Reactie(s)

Eind 2015 werd de United Nations Climate Change Conference, ook wel COP21 of CMP11, in Parijs georganiseerd. Met het ondertekenen van de klimaatdoelstellingen van “Parijs” heeft ook Nederland zich gecommitteerd aan het halen van d

Lees meer >>

De Brexit en de Voedingsmiddelenindustrie: kom nu in actie

Marc Goselink

|

26 November 2018

0 Reactie(s)

Hoe het qua onderhandelingen ook gaat uitpakken, op 29 maart 2019 gaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaten. Dit heeft grote gevolgen voor de Nederlandse voedsel – en agri-bedrijven. Het VK is voor maar 60% zelfvoorzi

Lees meer >>

Wist u dat..... De Brexit

Marc Goselink

|

26 November 2018

0 Reactie(s)

Vier op de tien Nederlandse ondernemers die zaken doen met de Britten zijn niet voorbereid, vijf op de tien zijn een beetje voorbereid, aldus het NOS Nieuws van 16 oktober jl. Dat betekent dat momenteel één op de tien ond

Lees meer >>

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief