toptaak-icon

Industrial Engineering

toptaak-icon

Facility Layout

toptaak-icon

Vlekkenplan

toptaak-icon

Logistiek

Industrial Engineering & Project
management in Food

DAPP staat voor Different Approach

Wat meteen vertelt waarvoor wij staan: een onafhankelijk technisch en logistiek ingenieurs- en projectenbureau gespecialiseerd in industrial engineering en projectmanagement voor en namens fabrieken in de foodindustrie.

Onze missie is dat fabrieken in de foodindustrie succesvol zijn in hun groei- en efficiëntiedoelstelling. Dat lukt niet zonder integraal ontwerp- en realisatiekracht.

De vraag naar slimmere logistieke- en productieprocessen is aan de orde van de dag, maar hoe krijg je deze processen succesvol gerealiseerd? Dat vraagt allereerst om een idee, en vervolgens om echte uitvoeringskracht.

Wanneer u een technisch of logistiek investeringsproject wil starten maar niet de kennis, de tijd of vaardigheden in huis heeft, of slechts beperkt, haalt u DAPP erbij. Wij zetten ‘uw organisatie pet op’ waarbij we uw tijdelijke projectafdeling zijn, uw projectvertegenwoordiger. Dat kan in de rol van Projectmanager maar ook als Industrial Engineer. Met onze integrale projectaanpak organiseren en realiseren wij uw technische en logistieke projecten vanaf het ontwerp, de engineering tot en met de realisatie.

In onze visie heeft elk project een begin en een einde: het project is tijdelijk van aard en levert een bepaald resultaat op. In onze opvatting bestaat elk project uit vijf fasen: de projectinitiatie, projectplanning, projectuitvoering, projectbewaking en projectsluiting. Naast alle technische details die in deze vijf fasen aan de orde komen, vergeten wij de betrokken mensen in uw organisatie niet. Een nieuw project betekent immers bijna zonder uitzondering verandering voor de mensen op de werkvloer en het is ongelooflijk belangrijk met hen te communiceren en samen te werken. "Projectmanagement is bovenal mensenwerk", bij DAPP is dat vanzelfsprekend.