Professionals

in food

Zoekt u een projectmanager? Wij zorgen snel voor de juiste professional met de juiste technische achtergrond. Een stevige projectmanager die past bij de cultuur van uw bedrijf.

Over DAPP

DAPP is een pittige bedrijfsnaam die meteen vertelt waar wij voor staan: de Different Approach. Vanaf de start in 2009 was onze 'andere aanpak' de basis waarop wij DAPP als vernieuwend projectmanagementbureau hebben neergezet: informeel, slagvaardig, open en betrokken. "Projectmanagement is bovenal mensenwerk", dat is onze visie.

DAPP richt zich volledig op de Nederlandse Foodsector en ondersteunt producenten, distributeurs, retailers en innovators bij hun technische en logistieke investeringsprojecten: flexibel, tijdig en betrokken. Het is onze missie om projectdoelen rondom innovatie, groei en efficiëntie met succes te helpen realiseren. Wij combineren daarbij inhoudelijke Foodkennis met de kennis van projectmanagement. DAPP beweegt zich door de hele voortbrengingsketen: vanuit innovatie naar engineering, logistiek/distributie en support.

In de dynamische Foodsector staan producenten, distributeurs en retailers constant voor de uitdaging van enerzijds een efficiëntere productie en anderzijds de introductie van innoverende producten. De vraag naar slimmere logistieke en productieprocessen is aan de orde van de dag, maar hoe krijg je deze processen succesvol gerealiseerd? Dat vraagt allereerst om een idee, en vervolgens om echte uitvoeringskracht.

Op dat moment komt DAPP in beeld. Wij nemen de klant alle zorg uit handen en leveren de juiste projectmanager. Wij zijn trots op deze realisatiekracht en gaan bij elke opdracht meteen aan de gang. Hands on, is ons devies. Voor ieder project vinden wij in onze bestanden snel de juiste - en beschikbare - projectmanager met de juiste technische achtergrond en passend bij de cultuur van uw organisatie. Dat kan een van onze eigen projectmanagers zijn, of een zelfstandige professional uit de markt. In ieder geval vinden wij altijd een zeer ervaren projectmanager die snel kan schakelen, kritisch meedenkt en zich gedraagt als dé vertegenwoordiger van de klant, de customer representative.

Deze slagvaardigheid kunnen wij waarmaken, omdat we beschikken over een up to date netwerk van ruim tweehonderd zelfstandige professionals met kennis van projectmanagement en de Foodsector. Wij hebben hen geselecteerd op basis van aantoonbare kennis en resultaten en ze gaan, net als wij, die extra mile voor u als klant. We besteden veel tijd en aandacht aan ons netwerk, kennen de meeste projectmanagers echt goed en weten wie wanneer beschikbaar is. Zo zien we snel wie de juiste specialist is voor uw specifieke vraag en kunnen we er samen op vertrouwen dat uw project met succes wordt opgeleverd.

In onze visie heeft elk project een begin en een einde: het project is tijdelijk van aard en levert een bepaald resultaat op. In onze opvatting bestaat elk project uit vijf fasen: de projectinitiatie, projectplanning, projectuitvoering, projectbewaking en projectsluiting. Naast alle technische details die in deze vijf fasen aan de orde komen, vergeten wij de betrokken mensen in uw organisatie niet. Een nieuw project betekent immers bijna zonder uitzondering verandering voor de mensen op de werkvloer en het is ongelooflijk belangrijk met hen te communiceren en samen te werken. "Projectmanagement is bovenal mensenwerk", bij DAPP is dat vanzelfsprekend.

Maak kennis met één van onze (zelfstandige) projectmanagers

Voor ieder project dé passende professional!