Logistiek

in food

Zoekt u een projectmanager met diepgaande kennis van Logistiek en Supply Chain? Wij zorgen snel voor de juiste professional met de juiste achtergrond. Een stevige projectmanager die past bij de cultuur van uw bedrijf.

DAPP richt zich primair op de Nederlandse Foodsector en ondersteunt producenten, distributeurs, retailers en innovators bij al hun technische en logistieke investeringsprojecten: flexibel, tijdig en volledig. Wij zorgen snel voor de juiste projectmanager met de juiste technische achtergrond, een stevige projectmanager die past bij de cultuur van de klant. Wij onderscheiden daarbij drie belangrijke kennisgebieden: Engineering, Logistiek en Innovatie.

Logistiek

Het kennisgebied Supply Chain en Logistiek is binnen de Food een aparte specialisatie met een heel eigen dynamiek. De logistieke wereld is volop in beweging; de technologische ontwikkelingen gaan snel en er zijn veel innovaties gaande, ook op het gebied van warehousing, material handling, e-Commerce en distributie. Dat vraagt om actuele kennis, visie en ervaring, want welke oplossingen zijn in welke situatie het best toepasbaar?

Naast het realiseren van warehouse mechanisering-, e-commerce- en inrichtingsvraagstukken zijn communicatie en samenwerking zeer belangrijk in de logistieke wereld. Logistiek bevindt zich binnen elke schakel maar ook tussen de schakels van de verzender naar de ontvanger. Wat uw uitdaging ook is, u dient steeds de balans te zoeken tussen twee uiteenlopende doelstellingen: minimale kosten en maximale service.

Logistiek vraagt om gespecialiseerde projectmanagers die de logistieke wereld kennen, de taal spreken en een project optimaal kunnen leiden.

DAPP ondersteunt bij:

  • Inrichtingsvraagstukken en Capaciteitsstudies
  • Ketenoptimalisatie en innovatie
  • Warehouse nieuwbouw- en verbouwmanagement
  • Warehouse mechanisering en automatisering
  • Warehouse verhuizingen
  • Tendermanagement
  • Realisatie multi/omni-channel strategie

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem geheel vrijblijvend contact op met Bob Zonneveld via 0345 - 50 52 56. Wij horen graag van u!

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief