toptaak-icon

Industrial Engineering

toptaak-icon

Facility Layout

toptaak-icon

Vlekkenplan

toptaak-icon

Logistiek

Industrial Engineering & Project
management in Food

Logistiek

Het kennisgebied Logistiek en Supply Chain binnen de foodfabriek een aparte specialisatie met een heel eigen dynamiek. De logistieke wereld is volop in beweging; de technologische ontwikkelingen gaan snel en er zijn veel innovaties gaande op het gebied van warehousing, material handling en automatisering. Dat vraagt om actuele kennis, visie en ervaring, want welke oplossingen zijn in welke situatie het best toepasbaar?

Naast het realiseren van de fabriekslayout en de warehouse mechanisering en automatisering zijn communicatie en samenwerking zeer belangrijk in de fabriekswereld. Logistiek bevindt zich binnen elke schakel binnen de fabriek maar ook erbuiten. Wat jouw uitdaging ook is, je dient steeds de balans te zoeken tussen twee uiteenlopende doelstellingen: minimale kosten voor de fabriek en maximale service naar klanten. Logistiek is dan ook niet los te zien van productie en techniek.

Dat vraagt om gespecialiseerde projectmanagers die de wereld van de fabriekslogistiek door en door kennen, de taal spreken en een project optimaal kunnen leiden. Typische projecten die wij realiseren zijn:

 • Facility Layout Design & Visualisation
 • Masterplanning, Business case en Investeringsramingen
 • Projectmanagement voor:
  • Het aanschaffen van productiemachines, material handling equipment en procesinstallaties
  • Bouw- en verbouwplannen
  • Utility projecten
  • MES en WMS projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van industrial engineering en projectmanagement?
Neem contact op met Bob Zonneveld via +31(0)345 50 52 56.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief