Professionals

in food

Zoekt u een projectmanager? Wij zorgen snel voor de juiste professional met de juiste technische achtergrond. Een stevige projectmanager die past bij de cultuur van uw bedrijf.

Bouwen begint met een B

Erwin Faber

|

22 April 2016

0 Reactie(s)

Het bouwen van een nieuw distributiecentrum c.q. productiemagazijn is voor elk bedrijf, groot of klein, een behoorlijk spannend avontuur. In de verte lonkt het droomdoel: het nieuwe en hedendaagse pand, waarin alle bottlenecks van

Lees meer >>

Asset management biedt kansen voor Maintainance manager

Dennis Beijaard

|

16 February 2016

0 Reactie(s)

Onderhoud in zijn algemeenheid is een belangrijke factor op het gebied van veiligheid en de continuïteit van de machines en installaties. De focus op maximale machine beschikbaarheid zou op termijn rendement moeten opleveren. Onde

Lees meer >>

Onderhoudsmanagement in food, wie neemt het voortouw?

Dennis Beijaard

|

21 February 2017

0 Reactie(s)

Onderhoud is een belangrijke factor op het gebied van veiligheid, risicobeheersing, de continuïteit en beschikbaarheid van de machines en installaties. De focus op maximale beschikbaarheid moet op termijn wel rendement opleveren.

Lees meer >>

Goede werkvoorbereiding is het halve werk

Dennis Beijaard

|

17 April 2017

0 Reactie(s)

Plannen, uitvoeren, controleren en corrigeren/bijsturen zijn dé ingrediënten voor een efficiënt werkvoorbereidingsproces. Werkvoorbereiding wordt ook voor foodorganisaties steeds belangrijker en vereist een gedegen aanpak. In somm

Lees meer >>

Bouwmanagement in Food - Hoe doe je dat?

Marc Goselink

|

26 September 2017

0 Reactie(s)

Nu de markt overal het algemeen economisch gezien in een opwaartse spiraal beweegt, zien wij dat veel voedingsbedrijven weer aan de slag gaan met plannen voor nieuwbouw en/of verbouw. Vaak geïnitieerd vanuit de behoefte om uit te

Lees meer >>

Dé do's en don'ts bij Nieuwbouw in Food

Bob Zonneveld

|

26 September 2017

0 Reactie(s)

Het gaat goed met de Nederlandse foodindustrie. Veel bedrijven maken een forse groei door en ontwikkelen zich daardoor in een hoog tempo. Niet alleen doordat de markt goed is, ook door de toenemende aandacht voor voedselveiligheid

Lees meer >>

Onderhoud aan gebouw en gebouw-gebonden inrichting: van inspanningsverplichting naar Resultaatverplichting

Wim Stam

|

15 January 2018

0 Reactie(s)

Wij komen regelmatig onderhoudsopdrachten (al of niet gegoten in de vorm van een project) tegen die uitgaan van een inspanningsverplichting van de partij die de opdracht aanneemt. Waarom is dat zo? Waarom zetten opdrachtgever én o

Lees meer >>

Wist u datjes over .......onderhoud

Marc Goselink

|

15 January 2018

0 Reactie(s)

1. De totale jaarlijkse kosten van een gebouw bestaan voor bijna de helft uit operationele kosten. Van deze operationele kosten bestaat iets minder dan de helft uit kosten voor energie. Het resterend deel is gelijkeli

Lees meer >>

DAPP begeleidt de nieuwbouw van Konings-Zuivel

Bob Zonneveld

|

01 May 2018

0 Reactie(s)

DAPP begeleidt de nieuwbouw van Konings-Zuivel Afgelopen 18 april heeft de directie van Konings-Zuivel de handtekening gezet onder het contract voor een langdurige samenwerking met logistiek vastgoedontwikkelaar WDP. Er wor

Lees meer >>

De keuze van een perfecte vloer

Marc Goselink

|

01 May 2018

0 Reactie(s)

De keuze van een perfecte vloer bij nieuwbouw of renovatie in de voedingsmiddelenindustrie. Schone vloeren zijn van essentieel belang voor de voedingsmiddelenindustrie. Daar waar voedsel geproduceerd of verwerkt wordt moet dat

Lees meer >>

Wat is het belang van Food Engineering?

Marc Goselink

|

22 May 2018

0 Reactie(s)

Wat is het belang van Food Engineering? Food Engineering wordt beschouwd als een specialistische afgeleide van engineering. In de breedste zin van het woord worden engineers opgeleid in de toepassing van wetenschappelijke princ

Lees meer >>

Machineveiligheid en Voedselveiligheid, een goed huwelijk?

Marc Goselink

|

22 May 2018

0 Reactie(s)

Machineveiligheid en Voedselveiligheid, een goed huwelijk? Iedereen die van tijd tot tijd zijn heg moet snoeien is bekend met het fenomeen dat een heggenschaar alleen dan werkt wanneer je met beide handen de greep vasthoudt of

Lees meer >>

Wist u dat... 8 feitjes in relatie tot engineering

Marc Goselink

|

22 May 2018

0 Reactie(s)

Wist u dat….. 8 feitjes in relatie tot engineering Voor het goed laten functioneren van de te ontwerpen machines, maakt een klant meestal gebruik van hulpmiddelen of hulpproducten. Denk hierbij aan smeermiddelen, oliën, rein

Lees meer >>

Vervolg op het mei-artikel "Machineveiligheid en Voedselveiligheid"

Marc Goselink

|

28 August 2018

0 Reactie(s)

In het meinummer van onze DAPP nieuwsbrief hebben wij een artikel gepubliceerd over de ogenschijnlijke tegenstrijdigheden tussen machine- en voedselveiligheid. Aan het eind van het artikel hebben wij kort de noodzaak van certif

Lees meer >>

Beschikbaar: Interim Plant Manager

Marielle Crommentuyn

|

26 November 2018

0 Reactie(s)

Graag vragen wij je aandacht voor één van onze beschikbare interim Food Professionals. Deze keer presenteren wij Erwin, een enthousiaste en gedreven Plant/Site Manager met een berg aan ervaring in de Food! Als interim manager weet

Lees meer >>

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief