Engineering

in food

Zoekt u een projectmanager met diepgaande kennis van engineering? Wij zorgen snel voor de juiste professional met de juiste technische achtergrond. Een stevige projectmanager die past bij de cultuur van uw bedrijf.

DAPP richt zich primair op de Nederlandse Foodsector en ondersteunt producenten, distributeurs, retailers en innovators bij al hun technische en logistieke investeringsprojecten: flexibel, tijdig en volledig. Wij zorgen snel voor de juiste projectmanager met de juiste technische achtergrond, een stevige projectmanager die past bij de cultuur van de klant. Wij onderscheiden daarbij drie belangrijke kennisgebieden: Engineering, Logistiek en Innovatie.

Engineering

Binnen het kennisgebied Engineering draait het om het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van technische systemen en producten. Met een scherp oog voor technische oplossingen en gekoppeld aan actuele thema's als (voedsel)veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Wij typeren daarbij zes werkvelden: bouwkunde, werktuigbouwkunde, procestechnologie, elektrotechniek, installatietechniek en industriële automatisering.

Het vakgebied Engineering kent uiteenlopende (Capex-) investeringsprojecten: van de aanschaf van een nieuwe verpakkingslijn, het bouwen van een droogtoren en de uitbreiding van productieruimte tot en met het besparen van energie. Ook verhuizingen van machines, masterplanning en visieontwikkeling behoren bij dit brede vakgebied.

Engineering vraagt om gespecialiseerde projectmanagers met ruime ervaring in het realiseren van (complexe) Foodprojecten in een technisch georiënteerd domein. Deze projectmanagers zorgen ervoor dat u als klant op technisch gebied wordt ontzorgd. Als een klant bijvoorbeeld een productielijn wil kopen, moet niet alleen de juiste leverancier worden gevonden, maar alles eromheen worden georganiseerd. Denk daarbij onder andere aan het realiseren van alle benodigde aansluitingen als stroom, water, lucht en gas, maar ook aan het informeren en betrekken van de interne organisatie. Dit alles kan niet aan de leverancier worden overgelaten, er moet iemand zijn die het totale opdracht overziet en coördineert. Voor die projectmanager kunt u bij DAPP terecht. 

DAPP ondersteunt bij:

  • Masterplanning en visieontwikkeling
  • Aanschaf en vervangen van productiemachines en installaties
  • Verhuizingen van machines
  • Utility- en energieprojecten
  • Productiemechanisering en –automatisering (MES)


Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem geheel vrijblijvend contact op met Dennis Beijaard via 0345 - 50 52 56. Wij horen graag van u!

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief