Optimalisatie productielijnen aardappelproducten
Een specialist in verse en gekoelde aardappelproducten wil zijn afdeling kleinverpakking optimaliseren. Het is de eerste keer dat hij een externe projectmanager in wil huren en na een zoektocht komt hij terecht bij Dapp, omdat wij inhoudelijke kennis combineren met kennis van projectmanagement.
Dapp krijgt de opdracht de afdeling kleinverpakking te optimaliseren met een nieuwe inrichting voor de productie, alsmede de technische aanpassing en/of vernieuwing van de productielijnen. Daarnaast moeten de logistieke stromen worden aangepast en de bestaande fabrieksruimte verbouwd. Onze ervaren projectmanager, die al vele foodprojecten met succes heeft gerealiseerd, begeleidt het hele project.
Het is een uitdagende klus waarbij het productieproces gewoon volcontinu blijft draaien. Voor het slagen van het hele project is afstemming tussen alle betrokken partijen, zowel de interne organisatie als de externe partijen, dan ook van groot belang. Onze projectmanager weet het project in zes maanden succesvol af te ronden met een inzet van een aantal dagen per week. De specialist in aardappelproducten is uiterst tevreden met de externe projectmanager van Dapp, en voor ons was het een uitgelezen kans om te laten zien dat wij ook deze rol met succes kunnen oppakken.