toptaak-icon

Industrial Engineering

toptaak-icon

Facility Layout

toptaak-icon

Vlekkenplan

toptaak-icon

Logistiek

Industrial Engineering & Project
management in Food

Persbericht: DAPP Projectmanagement in Food en Bizz-Support gaan samen onder de naam ‘Dapp Food Logistiek’.

Persbericht: DAPP Projectmanagement in Food en Bizz-Support gaan samen onder de naam ‘Dapp Food Logistiek’.

Met ingang van 1 april jl. hebben twee belangrijke spelers op het terrein van logistiek interim project- en programma management in de Food hun krachten gebundeld onder de naam DAPP Food Logistiek. Beide organisaties waren tot nu toe apart werkzaam op de markt van logistiek en distributie. Door de samenvoeging ontstaat er één organisatie met een kundig en ervaren team, met moderne tools en een uitgebreid dienstenportfolio.

Volgens Dennis Beijaard, Directeur DAPP Projectmanagement in Food is het bij elkaar brengen van beide bedrijven een logische stap in de ontwikkeling van DAPP: “De afgelopen jaren hebben we ons volop ontwikkeld in de logistiek van de foodsector dankzij de vele raakvlakken die dat segment heeft met het realiseren van technische projecten. Voor het versnellen van de groei zijn we op zoek gegaan naar een partner die naast de technische logistiek haar klanten ondersteunt op het vlak van e-commerce en fulfilment. Met DAPP Food Logistiek ontstaat een krachtige partij die op een gedegen wijze projecten realiseert bij logistieke organisaties die zorgdragen voor de opslag, value added logistics en distributie van foodproducten”.  

Bob Zonneveld, Managing Partner van Bizz-Support vult aan: “De markt van logistieke dienstverlening groeit momenteel bijzonder snel. Binnen de distributie is het transport op de last mile cruciaal. De toenemende concurrentie zorgt voor de noodzaak de logistieke processen grondig te herzien en waar mogelijk te verbeteren. Met name het starten met het proces vanuit de eindklant in plaats van de producent of leverancier is hierbij een belangrijke vernieuwing. Dit is iets wat we samen goed beheersen en daarmee biedt dit volop kansen voor DAPP Food Logistiek”.

DAPP Projectmanagers in Food

DAPP ondersteunt foodorganisaties bij het realiseren van succesvolle projecten gericht op het verbeteren van de efficiency, en het leveren van technische support, en op het ondersteunen van innovatie-activiteiten. De activiteiten van DAPP bevinden zich op het gebied van adviseren, het ondersteunen en het uitvoeren van technische-, logistieke- en innovatieve projecten. DAPP mag grote en middelgrote voedselproducerende en distribuerende bedrijven tot haar klantenkring rekenen.

Bizz-Support

Bizz-Support is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op het gebied van interim, project- en programma management binnen de supply chain omgeving van logistieke organisaties. De dienstverlening richt zich met name op het primaire proces van de opdrachtgever. Dit betekent dat een opdracht breed wordt ingestoken. Naast logistiek is er veel aandacht voor met name ict en procurement. Van ambitie naar concreet resultaat (executie), dat is waar Bizz-Support binnen de Supply Chain in excelleert.

Voor achtergrondinformatie kunt u contact opnemen met Marc Goselink, Marketing manager
Via [email protected] of via 06-26 282 948.

Einde bericht

Plaats uw reactie

Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties! Plaats als eerste een reactie

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief