Professionals

in food

Zoekt u een projectmanager? Wij zorgen snel voor de juiste professional met de juiste technische achtergrond. Een stevige projectmanager die past bij de cultuur van uw bedrijf.

DAPP, een netwerk van de beste (zelfstandige) professionals in Food

Het belang van samenwerken in de Foodketen neemt steeds verder toe. Ook DAPP werkt samen met anderen om voor haar klanten de beste resultaten te behalen. Organiseren en realiseren op het gebied van engineering, logistiek en innovatie is onze kracht. Naast het inzetten van  eigen professionals, werken we met (een netwerk van) de beste zelfstandige professionals in Food.

Ons netwerk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde zelfstandige professionals. Zij beschikken zonder uitzondering over ruimte projectmanagementervaring in combinatie met diepgaande kennis van de Food. De kracht van ons netwerk is dat we de professionals kennen. We weten wat ze kunnen en we hebben regelmatig persoonlijk contact om op de hoogte te blijven van hun inzetbaarheid. We beschouwen hen als de beste in onze markt. Dit DAPP netwerk bestaat inmiddels uit méér dan 200 professionals. Hiermee beschikken we over een groot bereik als het gaat om het invullen van uw specifieke vraag. We hebben een unieke positie in de Food en we zijn in staat om flexibel te schakelen als u dat vraagt en kunnen u snel de juiste professional leveren.

Om u een indruk te geven van het kennis- en ervaringsniveau van onze professionals treft u hieronder het profiel van een aantal zelfstandige professionals uit ons netwerk aan. Met hen werken wij succesvol samen of hebben we mee samengewerkt.