Over Dapp | Dapp
settings-icon meer inzicht meer inzicht en beweging in je fabriek? +31(0)345 50 52 56
Dapp

Over Dapp

2025
Dapp breidt zijn port­fo­lio aan di­gi­ta­le hulp­mid­de­len ver­der uit om fa­brie­ken nóg beter te on­der­steu­nen bij tac­ti­sche en stra­te­gi­sche be­slis­sin­gen. Met onze geïn­te­greer­de aan­pak - be­staan­de uit data-ana­ly­se, si­mu­la­tie, mas­ter­plan­ning en vi­su­a­li­sa­tie - hel­pen we klan­ten bij het op­ti­ma­li­se­ren van pro­duc­tie, lo­gis­tiek en tech­niek. Daar­bij hou­den we re­ke­ning met in­ves­te­rin­gen, groei­sce­na­rio's en ef­fi­ci­ën­tie-eisen. Deze aan­pak komt samen in onze 'Fac­to­ry Lay­out So­lu­ti­on': een krach­ti­ge tool voor toe­komst­ge­richt fa­brieks­ont­werp.
2020
De ont­wik­ke­ling van di­gi­ta­le op­los­sin­gen krijgt vorm met de lan­ce­ring van onze eer­ste al­go­rit­me­ge­dre­ven tool: de Fa­ci­li­ty Lay­out So­lu­ti­on (FLS). Deze in­no­va­tie geeft food­fa­brie­ken nieuw in­zicht in hun lo­gis­tie­ke en tech­ni­sche pro­ces­sen en on­der­steunt on­der­bouw­de be­sluit­vor­ming. Hier­mee op­ti­ma­li­se­ren we lay-outs, ma­te­ri­aal­stro­men en fa­brieks­in­rich­ting. Dapp groeit uit tot spe­ci­a­list in fa­brieks­ont­werp en en­gi­nee­ring. Onze slo­gan "In­zicht en be­we­ging in fa­brie­ken" ont­staat van­uit deze visie.
2018
Door de sa­men­wer­king met Your­tech - spe­ci­a­list in pro­duc­tie, on­der­houd en in­du­stri­ë­le ver­hui­zin­gen - wor­den ad­vies en uit­voe­ring naad­loos ge­com­bi­neerd. Dapp ont­wik­kelt zich ver­der op het ge­bied van en­gi­nee­ring en lay-out, en biedt op­dracht­ge­vers in­te­gra­le op­los­sin­gen: van ont­werp tot re­a­li­sa­tie bin­nen tech­ni­sche en lo­gis­tie­ke om­ge­vin­gen.
2015
Dapp po­si­ti­o­neert zich als pro­ject­bu­reau bin­nen de food­sec­tor voor de re­a­li­sa­tie van tech­ni­sche en lo­gis­tie­ke in­ves­te­rings­pro­jec­ten. De focus ligt op het ver­be­te­ren van pro­duc­tie-ef­fi­ci­ën­tie en be­nut­ting van ruim­te en mid­de­len.
2009
Op­rich­ting van Dapp met als mis­sie: het voor­be­rei­den en re­a­li­se­ren van tech­ni­sche in­ves­te­rings­pro­jec­ten voor fa­brie­ken in de food­sec­tor. De na­druk ligt op pro­duc­tie-op­ti­ma­li­sa­tie, lay-out en lo­gis­tie­ke stroom­voe­ring - van A tot Z.