toptaak-icon

Industrial Engineering

toptaak-icon

Facility Layout

toptaak-icon

Vlekkenplan

toptaak-icon

Logistiek

Industrial Engineering & Project
management in Food

Veilig bouwen binnen de voedselindustrie

Hessel Holwerda

|

21 November 2017

0 Reactie(s)

Verbouwingen binnen de (voedings)industrie zijn momenteel aan de orde van de dag. Capaciteitsuitbreidingen en productmodificaties vragen om aanpassingen in de behuizing. Nadat de opdrachtgever de wijziging heeft vastgesteld, volgt

Lees meer >>

Toekomstgericht bouwen door verantwoord omgaan met energie - deel 1

Wim Meijer en Marc Goselink

|

18 February 2019

0 Reactie(s)

Er is bijna geen ander begrip dat momenteel zo in de belangstelling staat als “duurzaamheid”. Dat betekent als we het over ver- of nieuwbouw hebben in de voedingsmiddelenindustrie we er niet langer onder uit kunnen om veel aandach

Lees meer >>

Toekomstgericht bouwen door verantwoord omgaan met energie - deel 2

Wim Meijer en Marc Goselink

|

18 March 2019

0 Reactie(s)

Toekomstgericht bouwen door verantwoord omgaan met energie – deel 2   Auteurs: Wim Meijer in samenwerking met Marc Goselink Er is bijna geen ander begrip dat momenteel zo in de belangstelling staat als “Duurzaamheid”. D

Lees meer >>

Het gloednieuwe DC van Konings-Zuivel op 7 september officieel geopend

Bob Zonneveld

|

01 October 2019

0 Reactie(s)

Op 7 september 16.00 jl. werd met een druk op de rode knop het gloednieuwe DC van Konings-Zuivel officieel in gebruik genomen. Het integrale DAPP team dat de bouw van het begin tot het eind begeleid heeft is trots op het

Lees meer >>