Innovatie

in food

Zoekt u een projectmanager met diepgaande kennis van innovatie processen? Wij zorgen snel voor de juiste professional met de juiste achtergrond. Een stevige projectmanager die past bij de cultuur van uw bedrijf.

DAPP richt zich primair op de Nederlandse Foodsector en ondersteunt producenten, distributeurs, retailers en innovators bij al hun technische en logistieke investeringsprojecten: flexibel, tijdig en volledig. Wij zorgen snel voor de juiste projectmanager met de juiste technische achtergrond, een stevige projectmanager die past bij de cultuur van de klant. Wij onderscheiden daarbij drie belangrijke kennisgebieden: Engineering, Logistiek en Innovatie.

Innovatie

Het kennisgebied Innovatie is voor elke food organisatie een uiterst belangrijke specialisatie. De voedselconsument is zeer dynamisch en vraagt voortdurend om innovatieve producten in het schap. Thema's en trends als voedselveiligheid, energiezuinig, duurzaamheid, optimale product presentatie, nieuwe smaken en ingrediënten dwingen de foodsector tot constante vernieuwing. Innovatieve concepten komen niet zo maar uit de lucht vallen. Ze moeten veelal eerst door een multidisciplinair team ontwikkeld worden. Vragen als "Is dit eigenlijk wel een goed idee", "zit de markt hierop te wachten" en "wat betekent dit voor ons productieproces" komen veelvuldig aan de orde.

Heeft u de vaardigheden, de juiste houding en de juiste innovatiemethode in huis? Een innovatieproject starten is niet zo moeilijk, maar het initiatief op koers houden en de betrokkenen gemotiveerd houden, dat vereist het nodige van uw leiderschap. Juist in het tot stand komen van een nieuw innovatief product of dienst kan DAPP een belangijke en aanjagende rol spelen door het leveren van de juiste innovatiemanager mét een door DAPP ontwikkelde integrale innovatieaanpak.

Innovatie vraagt om een gespecialiseerde projectmanager die, gewapend met onze innovatieaanpak, uw innovatieproces kan begeleiden: van idee of modificatie tot conceptfase en realisatie.


Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem geheel vrijblijvend contact op met Marc Goselink via 0345 - 50 52 56. Wij horen graag van u!

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief