toptaak-icon

Industrial Engineering

toptaak-icon

Facility Layout

toptaak-icon

Vlekkenplan

toptaak-icon

Logistiek

Industrial Engineering & Project
management in Food

Via DAPP beschikbare professionals

Op deze pagina vindt u een overzicht van beschikbare projectmanagers in de wereld van de food. Wilt u over één of meerdere kandidaten meer informatie, neem dan gerust contact met u op. Wij denken graag mee met u over de mate van geschiktheid. Vind u geen geschikte kandidaat? Het onderstaande overzicht is geenszins uitputtend. Buiten de hier weergegeven professionals hebben wij veel meer beschikbare projectmanagers in portefeuille. Wij komen graag in contact met u! 


Kandidaat 1

Onze kandidaat is een ervaren technische lijn- en projectmanager met ruim 30 ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie, farma en chemie. Hij is een nuchtere en rustige persoonlijkheid met een stevige uitstraling. Deze professional is gedreven, zeer betrokken en resultaatgericht. Hij communiceert makkelijk van werkvloer tot en met directie. Door zijn directe maar rustige en motiverende manier van leidinggeven weet hij snel vertrouwen te krijgen en daardoor veel te bereiken voor en met zijn omgeving. Hij heeft een bewezen track record als Manager Engineering, Productiemanager en Projectmanager.

Beschikbaarheid is momenteel 100%, regio Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.

Kandidaat 2 

De professional is een zeer gedreven manager met ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan 6 jaar als zelfstandig manager. Hij heeft als Supply Chain / Logistics Manager leidinggevende posities bekleed binnen FMCG-bedrijven, in de gezondheidszorg en binnen de transport- / distributiesector. Daarnaast heeft hij veel ervaring als (logistiek-) projectmanager. Onze kandidaat is een teamplayer, zeer sterk customer-focused, analytisch sterk en gericht op het continue verbeteren van processen. Hij heeft ruime ervaring met de ERP oplossing SAP/R3 (de modules MM, SD, PP, APO, WM, S&OP, EWM) en het CRM pakket Navision. Zijn kracht ligt in het vertalen van de strategische logistieke visie van een organisatie in goed werkbare operationele processen. Samen met een team deze processen implementeren om te komen tot efficiëntere en effectievere Supply Chain activiteiten binnen een organisatie blijft voor hem de grootste uitdaging, waarbij klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerking voor hem kernbegrippen zijn.

Deze kandidaat is per 15 mei 100% beschikbaar. Regio is Zuid West Nederland.

Kandidaat 3

Zij is een Projectmanager innovatie en outsourcing, productontwikkeling, team manager, productmanager, business development manager, productieoptimalisatie en trouble-shooter, procesingenieur, onderzoeker en docent. Daarbij heeft zij heeft brede ervaring met innovatie (binnen Food) als rode draad. Spin in het web tussen productie, R&D, marketing/sales en de klant in een internationale setting. Organiseren, aanpakken, inhoud, klantgericht, efficiëntie, kwaliteit, commercieel, product/procesinteractie, coach, structuur, zijn zaken waarin zij zeer bekwaam is.

Deze kandidaat heeft een beschikbaarheid van 60%, regio Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant en Gelderland.


Disclaimer: ondanks dat deze pagina steeds wordt bijgehouden en aangepast kan het voorkomen dat iemand niet meer beschikbaar is


Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief