Professionals 

in Food

Are you looking for a project manager? We can deliver the right professional with the right technical background. A strong project manager who blends in with the culture of your company

Managerspijn: Oh die veiligheidskundigen!

Hessel Holwerda

|

13 December 2016

0 Comment(s)

Heel herkenbaar voor velen die werken in de (food)industrie: managers en veiligheidskundigen hebben een haat-liefde verhouding: een veiligheidskundige met zijn (onafhankelijke) adviseursrol die van mening is dat het nog niet veili

Read more >>

Wist u dat….. 7 misverstanden uit de voeding*

Marc Goselink

|

20 March 2018

0 Comment(s)

Groente uit de diepvries, pot of blik bevat veel minder voedingsstoffen dan verse groente Veel mensen denken dat verse groente veel voedzamer is dan groente uit blik, of diepvriesgroente. Maar diepvriesgroenten en blikgroenten

Read more >>

BRC8, de nieuwe norm in de wereld van Food

Marc Goselink

|

23 April 2019

0 Comment(s)

Met het uitkomen van een nieuw pakket aan richtlijnen, september 2018, vraagt BRC alle levensmiddelenproducenten vanaf eind februari dit jaar zich te certificeren volgens deze nieuwe standaard. Het ontstaan van de BRC

Read more >>

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief