Professionals 

in Food

Are you looking for a project manager? We can deliver the right professional with the right technical background. A strong project manager who blends in with the culture of your company

Convenience, een bedreiging of zegen voor de supermarkten?

Marc Goselink

|

19 January 2017

0 Comment(s)

Supermarkten in Nederland zouden moeten stoppen met het groter maken van hun winkel, want de kans is groot dat het marktaandeel van de traditionele supermarkt de komende jaren gaat dalen. Wat is er aan de hand? Recent was er op he

Read more >>

Agile - De 6 transitiestappen

Dennis Beijaard

|

20 June 2017

0 Comment(s)

Wat helpt de transitie naar agile projectmanagement? Volgens een enquête in april 2017 van PMI zijn er 6 stappen naar een goede transitie naar agile projectmanagement. 1. Slimme strategie Agile is geen kwestie van knippen en

Read more >>

Voedselveiligheid binnen MKB

Marc Goselink

|

20 June 2017

0 Comment(s)

Introductie Ondanks alle nadruk die wij in de sector leggen op het zo veilig mogelijk produceren van voedsel gaat het toch nog regelmatig fout. Zomaar een greep uit het nieuws dat EVMI via zijn mei-nieuwsbrief bracht. “E.coli-b

Read more >>

De Vrienden van DAPP bijeenkomst 2017

Marc Goselink

|

26 September 2017

0 Comment(s)

Hoe kom je uit dat lastige Innovatiedoolhof? Op donderavond 14 september organiseerde DAPP voor haar projectprofessionals de “Vrienden van DAPP” bijeenkomst. Diverse projectprofessionals die DAPP na aan het hart liggen, waren h

Read more >>

Wanneer is uw project echt geslaagd?

Arthur Roosen

|

21 November 2017

0 Comment(s)

De economie trekt aan. We lezen bijna dagelijks in de krant dat de consument weer vertrouwen heeft en gemakkelijker zijn geld durft te besteden. Waarschijnlijk prijst u als producent in de food uzelf gelukkig omdat uw productportf

Read more >>

Wat ligt er op ons bord?

Marc Goselink

|

21 November 2017

0 Comment(s)

Introductie In januari van dit jaar heeft het RIVM een lijvig rapport gepubliceerd met als titel “Wat ligt er op ons bord?”. Ondertitel “Veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland”. De auteurs van het rapport schrijven in de

Read more >>

Wist u datjes voor....Veiligheid en Hygiëne

Marc Goselink

|

21 November 2017

0 Comment(s)

Hygiëne is een must en een noodzakelijke, serieuze aangelegenheid voor ons mensen: wist u dat er in Nederland jaarlijks zo’n 500.000 tot 2 miljoen gevallen van voedselvergiftiging voorkomen? Vaak is dat het gevolg van slech

Read more >>

Opschorting van de Wet DBA tot 1 januari 2020

Marc Goselink

|

20 February 2018

0 Comment(s)

Opschorting van de WET DBA tot 1 januari 2020. Kabinet komt voor de zomer van 2018 met een aanpak op hoofdlijnen. In onze nieuwsbrieven hebben wij diverse malen de ontwikkelingen rondom de Wet DBA (De Wet Dereguler

Read more >>

Wist u datjes over......ons voedsel

Marc Goselink

|

20 February 2018

0 Comment(s)

Wist u dat….. • Goede voeding meer voor je gezondheid kan doen dan stoppen met roken; • De omzet van biologische producten in Nederlandse supermarkten gaat komend jaar voor het eerst door de grens van €1 miljard

Read more >>

Persbericht

Dennis Beijaard

|

01 March 2018

0 Comment(s)

DAPP – Projectmanagement in Food verstevigt positie in de Nederlandse foodindustrie met de overname van Yourtech B.V. – Specialist in productietechniek en onderhoud Met de overname van Yourtech B.V. breidt DAPP Projectmanage

Read more >>

Technische Foodpositie versterkt door samengaan van DAPP en YOURTECH

Dennis Beijaard

|

20 March 2018

0 Comment(s)

Een woord van dank Waarschijnlijk heb je er inmiddels kennis van genomen maar als dat niet het geval is, DAPP heeft dé Nederlandse specialist op het gebied van productietechniek en onderhoud Yourtech B.V. overgenomen. Met de ov

Read more >>

PRIVACY VERKLARING vanuit DAPP

Dennis Beijaard

|

30 April 2018

0 Comment(s)

VERZAMELEN EN GEBRUIKEN VAN PERSOONSGEGEVENS VAN KLANTEN, LEVERANCIERS EN ANDERE OPDRACHTNEMERS Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelij

Read more >>

Taakvolwassenheid als opstap naar zelfsturing

Marc Goselink

|

28 August 2018

0 Comment(s)

Introductie Onze industrie kenmerkt zich door het continu gefocust zijn op het verhogen van de efficiency in de productieomgeving. Dat bereiken we door kritisch te kijken naar veel aspecten van de voortbrenging. De technische s

Read more >>

DAPP introduceert beschikbaarheidsservice

Marc Goselink

|

28 August 2018

0 Comment(s)

Met ingang van begin juni is DAPP gestart met een nieuwe vorm van dienstverlening, de DAPP beschikbaarheidsservice. Nogal wat keren maken wij mee dat een professional uit ons uitgebreide netwerk zich meldt met de mededeling dat

Read more >>

Broodfonds, een alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Marc Goselink

|

22 October 2018

0 Comment(s)

Tweederde van de zelfstandige ondernemers in Nederland heeft niets geregeld ten aanzien van eventuele arbeidsongeschiktheid. Een belangrijke reden daarvoor is dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) erg duur uitpakt en voo

Read more >>

Blockchain en de voedselindustrie

Marc Goselink

|

22 October 2018

0 Comment(s)

Je kunt deze dagen haast niet ontkomen aan de aandacht voor het fenomeen van blockchain. Op heel veel gebieden wordt nagedacht hoe het principe van blockchain kan worden toegepast. Zo ook in de voedingsmiddelenindustrie. Bijgaand

Read more >>

Wist u dat….. 8 feiten over voedselverspilling

Marc Goselink

|

22 October 2018

0 Comment(s)

Elk jaar is 16 oktober Wereldvoedseldag. Door de Verenigde Naties op 16 oktober 1979 in leven geroepen. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor de wereldwijde voedselproblemen en –verspilling en wat wij eraan kunnen doen

Read more >>

Parijs en de Sustainable Development Goals, een momentopname

Marc Goselink

|

26 November 2018

0 Comment(s)

Eind 2015 werd de United Nations Climate Change Conference, ook wel COP21 of CMP11, in Parijs georganiseerd. Met het ondertekenen van de klimaatdoelstellingen van “Parijs” heeft ook Nederland zich gecommitteerd aan het halen van d

Read more >>

De Brexit en de Voedingsmiddelenindustrie: kom nu in actie

Marc Goselink

|

26 November 2018

0 Comment(s)

Hoe het qua onderhandelingen ook gaat uitpakken, op 29 maart 2019 gaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaten. Dit heeft grote gevolgen voor de Nederlandse voedsel – en agri-bedrijven. Het VK is voor maar 60% zelfvoorzi

Read more >>

Wist u dat..... De Brexit

Marc Goselink

|

26 November 2018

0 Comment(s)

Vier op de tien Nederlandse ondernemers die zaken doen met de Britten zijn niet voorbereid, vijf op de tien zijn een beetje voorbereid, aldus het NOS Nieuws van 16 oktober jl. Dat betekent dat momenteel één op de tien ond

Read more >>

De belangrijkste trends in de Food voor 2019

Marc Goselink

|

21 January 2019

0 Comment(s)

Aan het begin van alweer een nieuw jaar kijken we traditioneel terug op het voorbij jaar en proberen we enkele trends te identificeren waarvan wij denken dat die het komende jaar wel eens door zouden kunnen breken. Wat zijn intere

Read more >>

Een nieuw btw-nummer voor elke ZZP-er

Marc Goselink

|

18 March 2019

0 Comment(s)

Eind 2019 krijgen alle eenmanszaken in Nederland (en dat zijn er circa 1,3 miljoen) een nieuw btw-identificatienummer. Dit is recent door Staatsecretaris van Financiën Menno Snel aangekondigd. Aanleiding Enige tijd

Read more >>

Opdracht: Technisch Projectmanager in Zuid-Limburg

Marielle Crommentuyn

|

21 February 2019

0 Comment(s)

DAPP is voor één van haar klanten in Food & Beverages (brouwerij) op zoek naar een kandidaat voor de interim opdracht van Technisch Projectmanager in Zuid-Limburg voor 5 dagen per week voor een periode van 1 jaar met optie tot

Read more >>

BESCHIKBAAR: KWALITEITSMANAGER A.I.

Marielle Crommentuyn

|

19 March 2019

0 Comment(s)

Graag vragen wij je aandacht voor één van onze beschikbare interim Food Professionals. Deze keer presenteren we Mieke. Wat Mieke bijzonder maakt is dat zij haar ervaring als kwaliteitsmanager in de voedingsmiddelenindustrie combin

Read more >>

Beschikbaar: HOOFD TECHNISCHE DIENST a.i.

Marielle Crommentuyn

|

08 April 2019

0 Comment(s)

BESCHIKBAAR: HOOFD TECHNISCHE DIENST a.i. Graag vragen wij je aandacht voor één van onze beschikbare interim Food Professionals. Deze keer presenteren we John, een veelzijdig Hoofd Technische Dienst / Maintenance Engin

Read more >>

Beschikbaar: Interim Plant Manager

Marielle Crommentuyn

|

15 April 2019

0 Comment(s)

BESCHIKBAAR: INTERIM PLANT MANAGER Graag vragen wij je aandacht voor één van onze beschikbare interim Food Professionals. Deze keer presenteren wij Erwin, een enthousiaste en gedreven Plant/Site Manager met een berg aan ervarin

Read more >>

Arbeidsmarkt belemmert groei in de Food

Marc Goselink

|

23 April 2019

0 Comment(s)

Arbeidsmarktkrapte belemmert groei in de Food De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in 2018 De Nederlandse levensmiddelenindustrie heeft te maken met veel (economische en technologische) veranderingen. Het aantal

Read more >>

Overnames en consolidaties in de Food

Marc Goselink

|

21 May 2019

0 Comment(s)

Overnames en consolidaties in de Food Begin mei werd de overname bekend gemaakt van  de Amsterdamse levensmiddelengroothandel de Kweker. Een mooie aanleiding om nader in te gaan op de voortgaande consolidatie in o

Read more >>

Wist u dat......., snapshot van de sector

Marc Goselink

|

21 May 2019

0 Comment(s)

Wist u dat………., Snapshot van de sector Bron: Agrifoodtech platform: de sector in één oogopslag. Totale omzet van de voedingsmiddelensector in 2018, 140 miljard Euro. De R&D investeringen

Read more >>

De Wet Arbeidsmarkt in Balans, bent u voldoende voorbereid op 1 januari 2020?

Marc Goselink

|

26 August 2019

0 Comment(s)

In mei van dit jaar heeft de Eerste Kamer de Wet Arbeidsmarkt in Balans (kortweg de WAB) aangenomen. De WAB is tijdens de behandelingen in de beide kamers meer en meer uitgegroeid tot het belangrijkste middel om het snelgroeiende

Read more >>

GEZOCHT: TECHNISCH PROJECT ASSISTENT a.i.

Marielle Crommentuyn

|

12 September 2019

0 Comment(s)

GEZOCHT: TECHNISCH PROJECT ASSISTENT a.i. TechneutPlus met ambitie tot het oplossen van technische verbetervraagstukken Voor een van onze opdrachtgevers in Zuivel zijn wij op zoek naar een Technisch Project Assisten

Read more >>

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief