Professionals 

in Food

Are you looking for a project manager? We can deliver the right professional with the right technical background. A strong project manager who blends in with the culture of your company

Transparant Supply Chain Management in de cold chain

Marc Goselink

|

17 April 2017

0 Comment(s)

In het hedendaagse nieuws is er veel aandacht voor de vraag hoe wij met de beperkingen in landbouwareaal en de beperkte toegang tot waterbronnen de groeiende wereldbevolking kunnen blijven voeden. Ondanks de importantie van die vr

Read more >>

Persbericht: DAPP Projectmanagement in Food en Bizz-Support gaan samen onder de naam ‘Dapp Food Logistiek’.

Marc Goselink

|

20 April 2017

0 Comment(s)

Met ingang van 1 april jl. hebben twee belangrijke spelers op het terrein van logistiek interim project- en programma management in de Food hun krachten gebundeld onder de naam DAPP Food Logistiek. Beide organisaties waren tot nu

Read more >>

De grote logistieke uitdagingen in de foodsector

Bob Zonneveld

|

23 May 2017

0 Comment(s)

Inleiding E-commerce, E-fulfilment, E-distributie. Woorden die staan voor activiteiten die veel van onze klanten dagelijks uitvoeren. Echter ook woorden die als containerbegrip veel door elkaar heen gebruikt worden in brainstor

Read more >>

HACCP in de wereld van voedseltransport

Marc Goselink

|

17 October 2017

0 Comment(s)

Inleiding HACCP staat voor “Hazard Analysis and Critical Control Points” en heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse ruimtevaart. Omdat het in de ruimte een beetje lastig is om bedorven voedselpartijen terug te sturen naar de fab

Read more >>

Van Ketenintegratie naar Transportoptimalisatie

Marc Goselink

|

17 October 2017

0 Comment(s)

Wij zijn gewend te leven in een tijd van verregaande individualisering, van globalisering, van korte(re) time to market en van het steeds verder doordringen van ICT in ons dagelijks leven. De toenemende concurrentie dat één van de

Read more >>

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief