Ronald Moerenhout

Werkt als: Projectmanager, Hoofd engineering in food.
Kernwoorden: Realisatie kracht, no nonsens, "What you see is
what you get"
Passie: Gezin, mountainbike, reizen
DAPP: Goede bemiddelaar, kennisbank, Food, no nonsens

Bijblijven met de actuele thema's in Food? Download een gratis checklist, een essentiële tool om niets te missen bij de uitvoering van projecten binnen uw organisatie
Download whitepaper

Het beste professionals netwerk in Food

Het belang van samenwerken in de Foodketen neemt steeds verder toe. Wij zien dat overal om ons heen. Ook DAPP werkt samen met de markt om de optimale match voor uw te starten project te leveren. Organiseren en realiseren op het gebied van engineering, logistiek en innovatie in combinatie met kennis van projectmanagement is onze kracht. Naast het inzetten van onze eigen professionals, kunnen we beschikken over (een netwerk van) de beste zelfstandige projectmanagementprofessionals in de Foodsector.

Wij hebben gedurende een aantal jaren een bestand opgebouwd van zorgvuldig geselecteerde zelfstandige professionals. Zij beschikken over brede expertise van projectmanagement gecombineerd met diepgaande kennis in food. De kracht van DAPP is dat we deze zelfstandige professionals kennen. We weten wat ze hebben gedaan en wat ze kunnen. Welke specifieke expertise ze hebben (engineering, logistiek en supply chain of innovatie). Dit doordat wij regelmatig persoonlijk contact met hen hebben. Zij behoren in onze ogen tot de beste dat de markt van zelfstandige professionals te bieden heeft. Dit DAPP netwerk bestaat inmiddels uit méér dan 200 professionals. Door deze samenwerking beschikt DAPP over een unieke positie in de markt. Niemand anders kan à la minute een gedetailleerd overzicht geven van beschikbare kandidaten. Wij zijn we in staat om snel en flexibel te schakelen om uw behoefte aan een externe projectmanager naar volle tevredenheid in te vullen. Probeer het eens!