Professionals 

in Food

Are you looking for a project manager? We can deliver the right professional with the right technical background. A strong project manager who blends in with the culture of your company

Beschikbaar: Interim Plant Manager

BESCHIKBAAR: INTERIM PLANT MANAGER

Graag vragen wij je aandacht voor één van onze beschikbare interim Food Professionals. Deze keer presenteren wij Erwin, een enthousiaste en gedreven Plant/Site Manager met een berg aan ervaring in de Food! Als interim manager weet hij uw (productie)locatie op vakkundige wijze naar een hoger niveau te brengen.


Naam: Erwin

Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans

Beschikbaar: Per 1 mei


Profiel

Erwin is een hands-on Plant Manager met veel ervaring in de Food Industry. Hij neemt graag de leiding om uw organisatie naar een hoger plan te tillen. Hij is creatief in zijn oplossingen en werkt op doelgerichte wijze aan de optimalisatie van uw productieproces. Erwin is een hartelijke man, met oprechte aandacht voor iedereen in zijn team, waardoor hij makkelijk mensen in beweging krijgt. Hij is slagvaardig en aarzelt niet bij het nemen van beslissingen, zeker als hij daarvoor de juiste onderbouwing en argumenten op een rijtje heeft gezet. Erwin is gedreven om zijn medewerkers beter te laten renderen: Hij is de spil in een dynamisch proces waarbij continue verbetering en verhoging van efficiency de rode draad zijn.


Erwin……

  • krijgt energie van het motiveren van medewerkers en heeft werkplezier hoog in het vaandel staan;
  • is een open en toegankelijk manager, zichtbaar op de werkvloer en aanwezig op het juiste moment;
  • heeft van nature een helikopterview, wijkt niet af van de grote lijnen en grijpt tijdig in indien nodig;
  • is een gedegen sparringspartner en neemt graag een adviserende rol richting directie, supply chain en productie;
  • is per 1 mei beschikbaar voor een uitdagend project of interim functie via Dapp.


Opleidingen

  • Diverse interne cursussen, waaronder Kaizen, TPM, Lean
  • Middle Management, richting Logistiek en Uitvoering
  • MBA - Moderne Bedrijfsadministratie, richting Bedrijfseconomie - Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens
  • Meao - Bedrijfsadministatie te Eindhoven


Recente Projecten


Interim Plant Manager - A-Ware

Tijdelijke inzet als Plant Manager van een recent aangekochte productielocatie. Erwin heeft een rapportage levensvatbaarheid geschreven, incl. advies voor herinrichting. Productie-output opgeschroeft van 60% naar 90% van de totale capaciteit. BRC-certificering behaald. Nodige aanpassingen gedaan t.b.v. veiligheid.


General Manager - Quintens Group
Eindverantwoordelijk voor de herstart van een door Quintens aangekochte locatie in Lommel. Initiëring van de nodige veranderprocessen inzake plantmanagement, inkoop technische materialen, sales buiten België. Adviserende rol over samenwerking tussen de verschillende locaties op het gebied van productielijnen en logistiek. Uitfaseren van locaties die overbodig werden door de aankoop in Lommel.


Locatie Manager & Operationeel Manager - Kamps Nederland
Locatie Manager 2005-2009: Dagelijkse leiding en eindverantwoordelijke voor de productielocatie in Eindhoven: operationeel, technisch, kwaliteit, milieu. Gefaseerde ombouw gerealiseerd van dagvers- en thuisafbakproducten tot uitsluitend een voor de thuisafbakmarkt producerend bedrijf. Dit betekende o.a. diverse interne fysieke omzettingen, stevige investeringen, afbouw van boventallig personeel (in dit geval een teruggang van 150 naar 50 fte’s) en de inzet van noviteiten als robotisering. Deze operatie is zeer succesvol verlopen, waarbij een uitvalpercentage van 0,6% en een ziekteverzuim van gemiddeld 3,6% op jaarbasis in het oog springende resultaten waren.
Operationeel Manager 2001-2004: In zijn eerste rol bij Kamps Nederland als Operationeel Manager in 2001 was Erwin verantwoordelijk voor het lijnmanagement en heeft hij deelgebieden geoptimaliseerd.

Interesse?
Voor meer informatie over Erwin of een van onze andere Interim Food Professionals kun je contact met ons opnemen met Marielle Crommentuyn via opdracht@dapp.nl of 0345 – 50 52 56.

DAPP | Dorpsstraat 30 | 4111 KT Zoelmond | K.v.k: 30267655


Post a comment

Comment(s)

There are no comments yet. Be the first to post a comment

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief